O Nas Aktualności Hotel Restauracja Wesela Catering Konferencje Galeria Kontakt
25 Lipca 2017, imieniny: jakuba, Krzysztofa, Walentyny
telefon: (71) 311-75-40  
eng   de  

SYLWESTER 2016/2017

START GODZINA 20.00

Przekąska :Melon w szynce szwardzwaldzkiej

Danie główne: Pierś w ziołach marynowana w towarzystwie miodowej marchwi i kuli puree

Dania na ciepło:

  • 23.00 STÓŁ WŁOSKI Z ROZMAITOSCIAMI ( TRZY RODZAJE MAKARONÓW) , PIECZONE GOLONKI PODAWANE NA WARZYWACH Z DIPAMI, STÓŁ STAROPOLSKI Z WYROBAMI SWOJSKIMI ( szynka ,polędwica, kiełbasa, salceson, boczek, kaszanka..)
  • 02.30 Barszcz czerwony z krokietami

Przekąski

  1. Patera mięs i wedlin w towarzystwie winogron
  2. Tortille w trzech smakach
  3. Śledź tradycyjny marynowany po wiejsku
  4. Sałatka włoska
  5. Jaja w sosie tatarskim
  6. Polędwiczki drobiowe w auszpiku
  7. Pieczywo

Stół Szwedzki

  1. Żurek staropolski
  2. Pierogi ruskie,  pierogi z kaszą gryczaną
  3. Bigos
  4. Gulasz Węgierski

Stół szwedzki ze słodkościami

  1. Ciasta (galaretka , toffi, sernik, szarlotka itp…)
  2. Panacotta z polewą i listkiem mięty

PONCZ ALKOHOLOWY I BEZALKOHOLOWY

SOKI, NAPOJE GAZOWANE, KAWA I HERBATA BEZ OGRANICZEŃ GRATIS!

Istnieje możliwość wniesienia własnego alkoholu!

Zakończenie godz.5.00

KOSZT 190ZŁ / OSOBĘ 

Prawa autorskie ART Renesans 2012
web design by AGENA